I bh. velikani ispratili Šjor Ivana

Osim, Muzurović, Halilhodžić i Bajević na sahrani

I bh. velikani ispratili Šjor Ivana

Adnan Beganović

Najbolji hrvatski fudbalski trener svih vremena, Tomislav Ivić, pokopan je danas na splitskom groblju Lovrinac, a na posljednjem oproštaju od legende hrvatkog fudbala prisustovali su brojne osobe iz svijeta fudbala, a među njima i Ivica Osim, Fuad Muzurović, Vahid Halilhodžić i Dušan Bajević.

Popularnog Šjor Ivana ispratile su počasne straže u kojima su bili predstavnici aktuelnih Hajdukovih generacija, zatim predstavnici Torcide, novinara i trenera ekipe iz Hajdukovih zlatnih 70-ih.

Posljednje riječi zahvale uputio je Ivica Šurjak, a posebno emotivan je bio Stanko Poklepović, koji nije mogao sakriti suze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.