I Boysima se zgadilo zbog načina na koji je Dinamo slavio

Vraćali igračima dresove

I Boysima se zgadilo zbog načina na koji je Dinamo slavio

Edmir Škorić

U najmanju ruku je bio sumnjiv penal za Dinamo u Vinkovcima protiv Cibalije.

Dinamo je slavio na teškom gostovanju s 2:1 uz dva gola bh. reprezentativca Armina Hodžića, od čega je drugi postigao s penala u 90. minuti. Čini se da penala nije bilo, te da je Cibalia pokradena.

Igrači Dinama su nakon utakmice pokušali da proslave s navijačima pobjedu, bacali su dresove na tribinu, ali su im Bad Blue Boysi vraćali te poklone nazad. Potez vjernih navijača Dinama najbolji je pokazatelj "penala".

"Ja sam išao na loptu, a on mi je došao iza leđa. Ja sam ispao budala, a Soudani je ispao pametan. Lakše bi mi bilo da sam si sam zabio taj gol. Ako je to faul.... Dinamo je preočajan ako je na ovo spao. Lošiji od ovoga ne može biti. Znali smo i prije utakmice da će se ovo dogoditi, ali bili smo blizu boda", rekao je za Sportske novosti Filip Žderić iza čijih leđa je pao Soudani, nakon čega je sudac Damir Batinić pokazao na bijelu tačku.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi