I FK Velež se oprostio od Odovića

Nekada trenirao Rođene

I FK Velež se oprostio od Odovića

E. Čaušević

Bh. javnost jutros je potresla vijest da je u 66. godini života preminuo Milomir Odović.

Nekadašnji fudbaler i trener Željezničara je preminuo nakon duge i teške bolesti u svom rodnom Ilijašu.

Mnogi bh. klubovi i poznate ličnosti se na društvenim mrežama oprašataju od Odovića, a oglasio se i FK Velež kojeg je nekada ovaj stručnjak trenirao.

"Sa tugom i boli primili smo vijest kako nas je napustio Milomir Odović u 66. godini života. Legendarni igrač i trener FK Željezničar, u svojoj trenerskoj karijeri vodio je i FK Velež. Ovim putem porodici Odović, prijateljima i FK Željezničar izražavamo iskreno saučešće", poručili su Rođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odović je Velež vodio od početka 2011. godine, pa do jula iste godine, te ih je predvodio na 15 mečeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi