I Ivan Tatomirović se oglasio nakon titule Sarajeva: "Malo likovi drugi, ali..."

Bivši igrač bordo kluba

I Ivan Tatomirović se oglasio nakon titule Sarajeva: "Malo likovi drugi, ali..."

Endin Čaušević

FK Sarajevo je uspjelo odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine nakon što je donesena odluka da se prekida Premijer liga.

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine sinoć je potvrdio da se Premijer liga neće nastaviti, te su odluke o konačnom ishodu donesene po trenutnom stanju na tabeli.

Tako je FK Sarajevo osvojio titulu, dok su iz lige ispali Zvijezda 09 i Čelik. Nakon toga nastalo je veliko slavlje igrača i navijača Sarajeva u centru grada, ali i na društvenim mrežama.

Putem Facebooka oglasio se i bivši igrač ovog tima Ivan Tatomirović koji je čestitao titulu svom nekadašnjem klubu.

"Ista lokacija, isti povod, isti datum... Malo likovi drugi, ali boja grada ista! Bravo šampioni! 1946!", poručio je Tatomirović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ista lokacija ,isti povod , isti datum... Malo likovi drugi ali boja grada ista ! Bravo sampioni !!! 1946! ♥️♥️♥️

Posted by Ivan Tatomirovic on Monday, June 1, 2020

Ovaj 31-godišnji fudbaler u dresu Sarajeva igrao je četiri godine od 2012. do početka 2016. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Ovo nije pošteno, prvenstvo 2019/2020 nije regularno završeno. Po pravilu UEFE bi ga trebalo poništiti !!!! Niko u Evropu iz BiH ove godine! Tako nam i treba kad nam Dodik i RS sude !!! Sarajevo-šampioni na fuku !
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi