Velkoski žestoko prozvao na Instagramu Ermina Zeca i Sinišu Stevanovića

Kapiten Sarajeva nije imao milosti

Velkoski žestoko prozvao na Instagramu Ermina Zeca i Sinišu Stevanovića

E. Čaušević

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine sinoć je donio zvaničnu odluku o prekidu Premijer lige.

Na osnovu trenutne tabele donesena je odluka da Sarajevo bude prvak, dok u niži rang sele Čelik i Zvijezda 09. Nakon toga u centru glavnog bh. grada nastalo je veliko slavlje navijača i pojedinih igrača bordo kluba.

Igrači Sarajeva su se nakon toga mahom oglašavali na društvenim mrežama kako bi proslavili titulu. Naravno, nije moglo bez provokacija prema najvećem rivalu Željezničaru.

Naime, fudbaleri Plavih, Ermin Zec i Siniša Stevanović, jučer su putem Twittera jasno poručili da igrače Sarajeva treba biti sramota što su na ovakav način postali prvaci.

No, dvojac Željezničara ubrzo je dobio odgovor i to od kapitena bordo kluba. Krste Velkoski je putem Instagrama odlučio da im žestoko uzvrati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do sada imamo dvojicu Lola Smiljanića za sirotinju. Nagradno pitanje za titulu - koliko će ih biti do kraja", napisao je Velkoski i označio u objavi Zeca i Stevanovića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Treba biti prvi, neki to ne znaju
26 6
MehoS
Kakve su ovo seljacke finte? Priuceni makedonac.
7 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi