I Messi je čovjek: "Prestani me udarati, se*onjo!"

Igrač Gimnastica ispričao detalje

I Messi je čovjek: "Prestani me udarati, se*onjo!"

A. Čaušević

Lionel Messi je odigrao poluvrijeme u prvoj pripremnoj utakmici Barcelone. Protivnik je bio niželigaš Gimnastic iz Tarragone. 

Katalonci su slavili sa 3:1. Mnogi igrači Gimnastica su na Johan Cruyff stadionu u Barceloninom kompleksu igrali protiv Messija.

Javier Reballos, igrač Gimnastica, gostujući u emisiji El Chiringuito ispričao je detalj sa utakmice nakon jednog duela s Messijem.

"Znao sam da mu ne mogu uzeti loptu, pokušavao sam na sve načine, onda je on stao i rekao mi je: 'Šta radiš, prestani me udarati, se*onjo', ja sam mu odgovorio da je najbolji ne smijem ga pustiti", ispričao je Reballos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Reballos je poslije utakmice zamijenio dres sa Antoineom Griezmanom kazavši za Francuza da je bio vrlo ljubazan i da je radio pristao na razmjenu dresova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi