I Misimovića sele u Schalke
Zvjezdan Misimović navodno može otići za osam miliona eura

Vruće ljeto u Bundesligi

I Misimovića sele u Schalke

Definitivnom potvrdom da će Felix Magath na kraju sezone preuzeti Schalke 04 otvorile su se mnoge kombinacije i špekulacije o tome koji igrači bi mogli pojačati bundesligaša iz Gelsenkirchena.  

Nakon što je istog dana poslije Magathovog parafa za Schalke objavljeno kako bi ovaj stručnjak rado u svoj novi klub poveo i našeg gorostasog napadača Edina Džeku, te veznjaka Saschu Reithera, procurila je i informacija da bi put Gelzenkirchena mogao krenuti i Zvjezdan Misimović.

Mozak Wolfsburga koji je preporodio vukove u ovoj sezoni i koji juri rekord Andreasa Herzoga za najboljeg asistenta Bundeslige (nedostaju mu još dvije asistencije) u ovom trenutku sigurno je jedan od najboljih play makera na planeti. Stoga, ne bi bilo čudo da Magath učini sve kako bi doveo našeg genija. Još ako bi došao u paketu sa Džekom...

Prema neslužbenim informacijama, obeštećenje za Misimovića iznosi osam miliona eura, iako tržišna vrijednost našeg reprezentativac prema podacima njemačke stranice transfermarkt.de iznosi 11 miliona eura!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.