I mladi Begić potpisao za Mladost

Mladost misli na budućnost

I mladi Begić potpisao za Mladost

U narednu sezonu Mladost iz Doboja kod Kaknja će ući s podmlađenim sastavom.

Ovog ljeta redove Mladosti napustio je veliki broj fudbalera, otišli su Anđušić, Guzina, Bojo, Welbeck..., ali u klubu ne sjede skrštenih ruku i posljednjih dana vrijedno rade na sklapanju igračke križaljke.

U klupskim prostorijama ugovor s Mladosti danas je potpisao i Amar Begić. Radi se o 18-godišnjem igraču koji je prethodno nastupao za mlađe selekcije ovog kluba, a partije koje je pružao, očito, nisu promakle treneru Elvedinu Beganoviću koji ga je odlučio prekomantovati u prvi tim.

"Veselim se radu s prvim timom. Potrudit ću se da opravdam povjerenje i pokažem kako se na mene može računati", kazao je, između ostalog, Begić nakon potpisa za Mladost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom prijelaznom roku Mladost je u svoje redove dovela još Šerifa Hasića, Mustafu Mušiju, Branka Bajića, Andreja Todorovića, Kemala Mujarića...

Top Komentari

MLADOST
Sretno Begiću
0 0
dobojan90
Sretno Amare!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi