I navijači aktuelnog prvaka mogu odahnuti: Krupa - Sarajevo također na malim ekranima

U nedjelju od 17:30 sati

I navijači aktuelnog prvaka mogu odahnuti: Krupa - Sarajevo također na malim ekranima

Edmir Škorić

Predstojećeg vikenda počinje nova sezona Premijer lige BiH, a titulu će braniti FK Sarajevo.

Bordo tim po odbranu titule kreće iz Krupe, koja se vratila ove sezone u elitni rang bh. nogometa, a ta utakmica će također biti i na malim ekranima. Iz Krupe nam je rečeno da je sve dogovoreno i samo se čeka zvanična potvrda.

Tri susreta M:tel Premijer lige BiH bila su ranije najavljena na kanalima Arene Sport, a sada će, saznajemo, na istom kanalu biti i duel Krupa - Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arena Sport će osim tog meča, prenositi duele Borac - Mladost u subotu od 18 sati, Željezničar - Velež istog dana od 20:30, te Široki Brijeg - Tuzla City od 20 sati u nedjelju.

Krupa i Sarajevo također igraju u nedjelju, ali u terminu od 17:30 sati. Sve u svemu, publika u BiH imat će priliku da uživa u kvalitetnim prenosima i utakmicama domaćeg prvenstva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1575395494
Hahahaha, cuj najveceg kluba, mozda ali po poklonjenim titulama
3 14
user1591984448
Gdje su debili koji su se smijali ? Aaaa da opet su u rupu otisli...
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi