I navijači na prvom  treningu Željezničara

Počeli s pripremama

I navijači na prvom treningu Željezničara

E. Škorić

Na Grbavici je danas održana prozivka nogometaša pred početak priprema za novu sezonu, a ubrzo je na pomoćnom terenu počeo i prvi trening.

Amar Osim i njegovi pomoćnici dali su upute igračima koje čeka sada period intenzivnog rada, kako bi što spremnije dočekali i početak nove sezone i izazove u Evropi.

Prvom treningu Željezničara prisustvovala je i grupa navijača, koji su s tribine posmatrali svoje ljubimce, kojima žele puno sreće u narednim utakmicama.

Plavi će u uvodnim danima trenirati u Sarajevu, a zatim odlaze u Konjic. Tamo će odraditi početni dio priprema.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Spremni navijaci na novu "uspjesnu" sezonu ahahahahahahahahahahah
3 3
Aldino
prate pitarcici zelju bolje nego mi koji pacenici ne brinite bit ce opet krkacina i taslacina malih pitarcica
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi