I opet Neymar, samo je ovaj put postigao najlakši gol u karijeri
Foto - EPA

PSG slavio

I opet Neymar, samo je ovaj put postigao najlakši gol u karijeri

Edmir Škorić

PSG je u osmom kolu francuske Lige 1 gostovao Bordeauxu i na kraju uz dosta problema došao do pobjede rezultatom 1:0.

Od povratka na terene Neymar briljira, pa je PSG-u s tri gola osigurao tri pobjede - protiv Stasbourga, Lyona i večeras Bordeauxa. Sva tri puta je bilo - 1:0. I obično su ti golovi padali u zadnjoj fazi meča.

Bordeaux je pružio dobar otpor gostima iz Pariza, ali je Neymarov isuviše lagani pogodak na ubačaj Mbappea u 70. gostima bio dovoljan za tri boda.

PSG je lider sa 18 bodova, Nantes je 16 nakon što je danas slavio u Lyonu, a Angers ima 15 i utakmicu manje. Bordeaux je peti sa 12 bodova, koliko imaju i Marseille te Nica, ali uz napomenu da će večeras, odnosno sutra odigrati svoje mečeve.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižani se sada okreću meču Lige prvaka protiv Galatasarayja u Istanbulu, a on je na programu u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi