I RK Zagreb u Međugorju

Međunarodni rukometni turnir

I RK Zagreb u Međugorju

A. Beganović

Ovih dana je od strane predstavnika RK  Zagreb stigla potvrda da će na 6. međunarodnom rukometnom turniru Bet Live cup -  Međugorje 2011 sudjelovati sa 3 ekipe u muškoj konkurenciji (godišta: 94/95, 96/97, 98/99).

RK Zagreb je već dva puta nastupao u Međugorju te su jedan od najuspješnijih klubova dosadašnjih izdanja Turnira.

Ponovni dolazak Zagreba kao i vijest da će na ovogodišnjem turniru po prvi put nastupiti i ekipe RK Nexe iz Našica dovoljno govore o značaju turnira .

Ove vijesti su još jedna potvrda dobre organizacije, a organizatori za ovogodišni turnir najavljuju kako će biti najbolje organiziran i najposjećeniji do sada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.