I rumunski navijači stižu na Bilino polje

Kvalifikacije za EP

I rumunski navijači stižu na Bilino polje

Adnan Beganović

Još samo dva dana ostala su do kvalifikacionog duela našeg nacionalnog tima i Rumunije na Bilinom polju, koje bi po svemu sudeći trebalo biti ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Pored velikog broja naših navijača očekuje se i manja grupa navijača našeg protivnika. Naime, Rumuni su od Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine dobili 600 ulaznica, od čega je do jutros bilo prodano 273, a tamošnji mediji pišu da su gotovo sve ulaznice kupili navijači bukureštanskog Dinama.

Pored navijača iz Rumunije, očekuje se da na tribinama Bilinog polja bude i veliki broj rumunskih pripadnika KFOR-a, a oficir za sigurnost Fudbalskog saveza Rumunije, Sorin Cojocaru upozorio je navijače da ne parkiraju automobile blizu stadiona.

"Mi potičemo navijače da ne parkiraju automobile blizu stadiona, te da ne nose nacionalna obilježja dok ne dođu u svoj sektor na tribinama", rekao je Cojocaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.