I Sloboda krenula stopama drugih premijerligaša

Akcija traje

I Sloboda krenula stopama drugih premijerligaša

A. Čaušević

I FK Sloboda je započela s kampanjom koju već neko vrijeme primjenjuju i drugi premijeligaši.

Velež je probio led s prodajom donatroskih ulaznica, a akcija se pokazala izuzetno profitabilnom za mostarski klub jer je npr. samo za utakmicu s Borcem prodato skoro 12.000 karata.

Uoči derbija prethodnog kola protiv Zrinjskog, odnosno Željezničara sličnu kampanju su pokrenuli Široki Brijeg i Sarajevo kako bi privukli pažnju svojih navijača.

Akciju prodaje ulaznice uoči predstojećeg kola je pustila i Sloboda pred vrlo važan meč protiv Olimpika na Tušnju s kojim bi se mogle riješiti sve dileme oko opstanka.

[facebook]https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla/posts/149025387231268[/facebook]

U prodaji će se naći 6.000 ulaznica, od kojih će hiljadu biti raspoređeno na prodajnim mejstima u Tuzli, a ostatak će se moći kupiti online putem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, cijena jedne ulaznice je 5 KM, a u tuzlanskom klubu se nadaju dobrom odzivu svojih mnogobrojnih pristalica.

Utakmica Sloboda - Olimpik se igra u subotu od 15 sati. Pravdu na ovom meču će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda. U prva dva ovosezonska duela obje ekipe imaju po pobjedu i to identičnim rezultatom 2:0.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ecosport
"Velež prodavao karte za utakmicu s Veležom..." Još jedna briljantnost sportsportovih pisaca članaka...
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi