I Solskjaer prati "Posljednji ples": I mi smo u ekipi imali lidera poput Michaela Jordana

Vidi dosta sličnosti s Crvenim đavolima

I Solskjaer prati "Posljednji ples": I mi smo u ekipi imali lidera poput Michaela Jordana

E. Čaušević

Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, priznao je da gleda dosta filmova i serija tokom trajanja kućne izolacije.

Solskjaer je u izjavi za engleske medije izjavio da prati dokumentarac "Posljednji ples" koji govori o karijeri Michaela Jordana i legendarnoj generaciji Chicago Bullsa.

Norveški stručnjak je priznao da uživa gledajući ovaj dokumentarac, te da je uvijek bio Jordanov fan, ali da je tek sada saznao neke stvari koje većina nije znala o njemu.

Solskjaer je priznao da ga je ovaj dokumentarac vratio u mladost kada je igrao za United i bio dio čuvene generacije Crvenih đavola koja je pod vodstvom Sir Alexa Fergusona osvojila Ligu prvaka 1999. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Film me vratio u vrijeme kada sam bio igrač u sjajnom timu Sir Alexa. Kada vidim Michaela Jordana kao lidera u istom trenutku pomislima na Royja Keana koji je nama bio isto to. Ima dosta sličnosti s našim timom kada gledam ovaj dokumentarac", izjavio je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi