I to je moguće: Sudija u Češkoj došao pijan na utakmicu i postao hit na društvenim mrežama

Nije mogao da stoji na nogama

I to je moguće: Sudija u Češkoj došao pijan na utakmicu i postao hit na društvenim mrežama

E. Čaušević
Teme:

Nevjerovatna situacija desila se u Češkoj jer je na meču mlađih kategorina Berouna i Slanyja pomoćni sudija bio u alkoholiziranom stanju.

Video sudije Milana Shefara postao je hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu da vjeruju da je pijan došao na meč. Shefar nije mogao da stoji kako treba, a svaki put kada bi potrčao pao bi na travnjak.

Publika na stadionu se odlično zabavljala i snimala svaki njegov pokret dok je Shefar pokušavao nekako da održi ravnotežu. Naravno, ubrzo nakon što se video pojavio objavljeno je da je Shefar suspendovan i čeka ga sigurno žestoka kazna.

"Fudbalski savez Češke ovakvo ponašanje sudine smatra neprihvatljivim i on će biti žestoko kažnjen zbog toga", poručili su iz češkog saveza.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Treneri oba tima pokušavali su glavnom sudiji objasniti da Shefar jednostavno nije u stanju da radi svoj posao, ali je on to zanemario i dozvolio je svom pomoćniku da odradi meč do kraja.

Top Komentari

Honduras
Laki je malo popio hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi