10

Komentari (10)

EdwinPol
Kako je ovaj Sisoje naporan lik, to je cudo jedno. Preboli seljacino, svakako na regularan nacin ne bi otisao u Europu vec siroki. Oni su najvise osteceni.
SarajevoFC
Taman ti je falio bod iz zadnjeg kola što te skretničari pokradoše preko Topalovića, jednog od svojih sudija sa platnog spiska. Ta nepravda ti, iz nekog razloga, očito nije smetala.
Ende
A kako ti igraci imaja minimalac na papiru ???
Jadnimi
Sisoje po običaju muti vodu i pokušava biti neki faktor. Mali klub spreman za male domete, čiji je domet isprazna saopćenja
BHFHZ
Sto si ljubomoran lik... nije fer .. lika je trebala da se nastavi kao u cjelom regionu treba biti fer pa kako god bilo .. da je boze vise ljudo u drzavi sto ulazu svoj novac u sport ..covjek ima daje na sve strane i za to mu se vraca uvjek ce imati a vi fukse zavidne mrznjom nikad nista nece postici ni imati.. samo negativa i hajmo ih rusiti i pljuvati..
Jadnimi
Poštovani "Gospodine", Vaš vokabular, očituje Vaš kulturološki nivo. Etiketirati nekoga(fuksa) zato što lika, koji je poznat po nepoštovanju države(izbjegavanje poreskih obveza) te neprestanom objavljivanju traktata, punih polistina i neistina, u cilju samopropagande je smiješno. JADNI MI ako možemo biti ljubomorni na takve individue. Imate pravo na suprotno mišljenje, ali nemate pravo da budete bezobrazni/nevaspitani. U očekivanju da dođete tobe, sve najbolje.
Zulfikar
Celik ako ispadne, liga ce se ukinuti samo da znate.... Klosari bi trebali imati malo vise respekta prema prvom prvaku suverene i samostalne REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.
bistrik87
Celik je svakako i nece igrat, za koji dan ce im i SIPA uletit u prostorije
enver3333
Podrska Tuzla sitiju. Ljudi ulazu novac i svima treba biti drago. Da je Sloboda pametna bila mogli su do sad minimalno trofej imati. Znamo kako su usli u prvu ligu doduse, ali iz onog pakla cini se i nije moguce drugacije (Osim Veleza).
BlueBoys
Samo pisite UEFI, ona ne voli politicke odluke, nek nas sve suspenduju na 10 godina. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.