Iachini novi trener Sampdorie

Nakon loših rezultata

Iachini novi trener Sampdorie

Nakon što je Gianluca Atzorio dobio otkaz na klupi Sampdorie zbog loših rezultata, tim iz Genoe je ubrzo pronašo zamjenu.

"Sampdoria objavljuje da je Giuseppe Iachini novi trener kluba. Ugovor je potpisan do kraja sezone, sa opcijom produženja, ukoliko klub ostvari plasman u Serie A." stoji u zvaničnom saopćenju kluba iz Genoe.

Iachini će sutra i zvanično biti predstavljen kao novi trener.

Sampdoria je tek na 7. mjestu sa devet bodova manje od mjesta koje direktno vodi u viši rang i sa tri boda manje od play-off zone, nakon što su prošle sezone, na opće iznenađenje ispali u Serie B.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.