Ibanez je baš sretnik: Supruga igrača Zrinjskog mami uzdahe fotografijama s ljetovanja

Matea pokazala savršenu liniju

Ibanez je baš sretnik: Supruga igrača Zrinjskog mami uzdahe fotografijama s ljetovanja

E. Čaušević

Iskusni fudbaler Luis Ibanez prošle godine kao slobodan igrač stigao je u Zrinjski s kojim je potpisao ugovor s ljeta 2021. godine.

Ibanez je najbolje dane svoje karijere proveo u Dinamu i Crvenoj zvezdi, a odlučio je da se okuša i u Premijer ligi BiH. Ibanez je jučer stigao na prozivku Zrinjskog pred novu sezonu, te je odmah privukao veliku pažnju.

Argentinac je pokazao kakvu zvijer ima u garaži, te je s Mercedesom GLC 300 Coupe stigao na prozivku i očekivano se našao u centru pažnje.

Ibanez je svoj odmor proveo sa obalama Jadrana sa svojom porodicom. I njegova supruga Matea je objavljivala fotografije s ljetovanja, a nekoliko njih je posebno ukralo pažnju fanova.

Zanosna Matea je danas objavila nekoliko fotografija s mora, te je pokazala svoju fantastičnu liniju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

BORIS659B
Drolja!
0 4
DR..AJIZAG
I o NJOJ cemo sada CITATI..UZAS od NOVINARSTVA..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti