Mercedes Lucha Ibaneza oduzima dah

Vozilo za kojim mnogi žude

Mercedes Lucha Ibaneza oduzima dah

E. Škorić

HŠK Zrinjski je krenuo s pripremama, a prvi trening propustio je Lucho Ibanez, ali Argentinac je svejedno došao na stadion Pod Bijelim brijegom.

Ibanez je došao na testiranje i na prozivku, ali zbog lakših problema nije trenirao, međutim tu je i na njega se naravno ozbiljno računa pred novu sezonu u kojoj će Plemići "stisnuti gas" od početka u želji da osvoje titulu.

Argentinac je kao veliko pojačanje, ne samo za Zrinjski nego i za cijelu BiH, stigao u septembru prošle godine i to kao slobodan igrač poslije raskida saradnje s Trabzonsporom. Ovdašnja javnost pamti ga još po nastupima u zagrebačkom Dinamu i Crvenoj zvezdi.

Tridesetjednogodišnjak je igrajući za mnoge timiove stekao veliku reputaciju, ali i od ugovora obezbijedio lagodan život sebi i svojoj porodici, s kojom svakodnevno provodi vrijeme. A da mu financije nisu nikakav problem, pokazalo se i danas kada je na trening Mostaraca stigao u novijem Mercedesu GLC 300 Coupe čija vrijednost iznosi preko 130.000 KM.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Oduzima dah... ??? Novinaru mozda tebi oduzima dah zato sto nemas auta... ali 99.9% posto ljudi iz EX YU auto gledaju kao prevozno srestvo... Primjer jedan: jedan nas Bosanac ima firmu ovdje on je vozio doskora BMW 2006 godiste, radio napirno da ima firmu koja ce njemu donjeti profit. Nakon 11 godina rada I truda sebi je uzeo isti mercedes kao taj na slici, ali uvjek kaze Auto pare ne donosi nego uzima.... treba pare ulagati gdje ces pare za zaradjujes ..
3 0
prka
Skoro nadam se da si dosao do oduzetog daha. Nego, ova djeca sto se ne mogu lijeciti gore na klinicnom oduzmel ti to malo daha a ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi