Ibišević: Bayern gubi puno utakmica, to nam daje hrabrost
Ibišević je tokom karijere postigao mnogo golova protiv Bayerna, a isto će pokušati uraditi i sutra navečer.

Kapiten Herthe pred susret u DFB Pokalu

Ibišević: Bayern gubi puno utakmica, to nam daje hrabrost

Kapiten Herthe Vedad Ibišević poručuje pred sutrašnju utakmicu osmine finala Kupa Njemačke da Bayern Minhen ove sezone gubi mnogo utakmica i da to daje hrabrost njegovom timu.

Podsjetimo, Hertha će dočekati Bayern u susretu osmine finala, a Ibišević pred utakmicu poručuje da je ovo za njegov tim malo finale. Inače, Hertha je u septembru pobijedila Bayern u Bundesligi pa ekipi iz Berlina i ta činjenica daje dodatno samopouzdanje.

"Već smo dokazali da ih možemo pobijediti", rekao je Ibišević na pressici i dodao: "Ali, moramo imati perfektan dan da bi to ponovili. Lako je primjetiti da Bayern ove sezone gubi neke utakmice koje inače pobjeđuje, tako da nam i to daje hrabrost. Znamo da nešto možemo napraviti u ovom meču. Za nas je ovo svakako malo finale", poručio je nekadašnji reprezentativac BiH.

Inače, Bayern nije uspio pobijediti Herthu već četiri utakmice zaredom, a Ibišević je na dva od ta četiri meča bio strijelac.

Ibišević je i ove sezone u fantastičnoj formi i na 22 utakmice je postigao 10 golova uz dvije asistencije. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi