Ibišević ga je poslao na klupu, a Hertha ga ubrzo šalje što dalje od Berlina
Foto - EPA

Piatek je već na prodaju

Ibišević ga je poslao na klupu, a Hertha ga ubrzo šalje što dalje od Berlina

M. Šljivak

Krzysztof Piatek došao je kao veliko pojačanje u redove Herthe.

Poljski napadač je eksplodirao u dresu Genoe. Uslijedio je potom transfer u Milan, gdje se nije previše i stakao, a zatim je karijeru pokušao da oživi u Herthi iz Berlina.

Dobio je Piatek odmah šansu ispred Vedada Ibiševića. Međutim, kako je vrijeme odmicalo poljski napadač je gubio mjesto od 35-godišnjeg bh. bombardera.

Činjenica da je zakazao u dresu Herthe mogla bi ga koštati i ostanka u Berlinu. Italijanski mediji tvrde da Piatek već pregovara s Fiorentinom o povratku u Seriju A i neće biti iznaneđenje ako ga vidimo u Italiji naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hertha nema ništa protiv njegove prodaje i nakon samo šest mjeseci u klubu on bi mogao završiti epizodu u Berlinu.

Piatek je u dresu Herthe odigrao 11 utakmica i postigao je četiri gola.

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nije njega Vedo poslao na klupu jer je mali tek došao u Hertu, a Ibišević je kapiten već odavno. Najlakše vam je da samo prenosite vijesti, manite se senzacionalističkih naslova.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi