Ibišević je napustio Schalke, ali ostaje u Bundesligi?
FOTO - EPA

Koln navodno želi bh. napadača

Ibišević je napustio Schalke, ali ostaje u Bundesligi?

A. Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativni napadač Vedad Ibišević završio je svoju epizodu u Schalkeu, ali čini se da nije u Bundesligi.

Naime, njemački mediji pišu da postoji realna mogućnost da Ibišević karijeru nastavi u Kolnu.

Navodno Koln traži napadača, a Ibišević je zanimljiv s obzirom da se radi o iskusnom igraču koji ih ne bi mnogo koštao.

Epidemija korona virusa uzdrmala je i Koln pa se traže jeftinija rješenje, no navodno u klubu postoje i oni koji su protiv Ibiševićevog dolaska jer u posljednje vrijeme nije mnogo igrao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ono što je sigurno, Kolnu treba napadač jer nakon osam kola fudbaleri ovog kluba postigli su samo pet pogodaka i uz Schalke i Bielefeld koji su postigli po pet pogodaka su najneefikasnija ekipa lige.

Top Komentari

Maestro
Vedatore zar ne misliš da je dosta
5 2
Ne vijerujem da ce se i u Kelnu proslaviti, najbolje je da se povuce na vrijeme sa pnosom i dostojanstvom, nego da se povuce onda kada bude kasno sa ponizenjem, sto rekao nas narod: " Sve u svoje vrijeme."
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi