Ibišević nakon maestralne partije: Nemam poseban tretman
Foto: EPA

Bh. napadač srušio i Union Berlin

Ibišević nakon maestralne partije: Nemam poseban tretman

Vedadu Ibiševiću godine ne mogu ništa.

Nakon što je prošle sedmice zabio gol u pobjedi nad Hoffenheimom, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine maestralnu partiju pružio je i sinoć u gradskom derbiju protiv Union Berlina.

Hertha je kao domaćin slavila s visokih 4:0, uz jedan gol Ibiševića i dvije asistencije, a na kraju nije ni čudo što je ponio epitet igrača utakmice.

Razlog za Ibiševićev procvat mnogi vide u Bruni Labbadiji, novom treneru Herthe, koji ga je vodio i u Stuttgartu.

"Sa Labbadijom imam korektan odnos. Zna kakav sam napadač, sarađivali smo već u Stuttgartu, a ulio mi je i dodatno samopouzdanje. Nemam poseban tretman. Samo sam iskoristio šansu koju sam dobio", izjavio je Ibišević nakon utakmice za DAZN.

Ovaj put gol nije proslavio grleći se sa saigračima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bilo je mnogo špekulacija i razgovora o toj proslavi. Svi imaju svoje mišljenje. Sada sam odlučio da proslavim gol na drugačiji način, a kako će biti sljedeći put, vidjet ćemo", dodao je sjajni bh. napadač.

Ibiševiću je ovo bio peti pogodak u Bundesligi, a još dva je postigao u Kupu Njemačke. Također, ove sezone je upisao i četiri asistencije.

Top Komentari

Gari Garinča
Bravo Vedo !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi