Ibišević ne želi u UAE ili Kinu uprkos višemilionskoj plati

Bh. reprezentativac željan dokazivanja

Ibišević ne želi u UAE ili Kinu uprkos višemilionskoj plati

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević se posljednjih nekoliko sedmica uveliko povezuje sa odlaskom u neki drugi klub.

Naš napadač iza sebe ima sezonu za zaborav, pa se njegov odlazak iz Stuttgarta čini kao realna opcija. Međutim, klupski konsultant Stuttgarta Andreas Sadlo istakao je da je Ibišević gladan dokazivanja u svom sadašnjem klubu.

"On je ambiciozan i želi se nadmetati i dokazati. Transfer glasina je uvijek bilo i biće, ali za sada ne postoji ništa konkretno", rekao je Sadlo, koji je potom dodao:

"Navodno se za njega interesuju neki klubovi iz Turske, Španije i Italije. O interesu klubova iz Emirata i Kine ne bih mnogo govorio, jer Ibišević ne želi tamo ići uprkos tome što bi u tim zemljama mogao zarađivati i tri miliona eura godišnje".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vedad Ibišević je u prošloj sezoni nastupio u samo petnaest utakmica za svoj klub, od toga sedam puta kao starter. Sezonu je završio bez ijednog postignutog pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.