Ibišević podsjeća na dane kada je harao Bundesligom

Gužva na vrhu liste strijelaca

Ibišević podsjeća na dane kada je harao Bundesligom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i kapiten berlinske Herthe Vedad Ibišević na početku ove sezone igra kao nekada.

Ibišević je u dosadašnjih šest kola postigao čak pet pogodaka i podsjetio je na zlatne dane svoje karijere, kada je u sezoni 2008/2009. harao Bundesligom.

Vedad Ibišević je tada u dresu Hoffenheima postigao 18 pogodaka u 17 utakmica jesenjeg dijela prvenstva i ko zna do koje bi cifre stigao da ga na zimskoj pauzi nije omela teška povreda zbog koje je propustio preostalih 18 kola.

Kako je krenuo u novoj sezoni, moguće je da Ibišević bude blizu svog ličnog rekorda koji je zaista teško nadmašiti. Ako nastavi ovim tempom, naš napadač će se boriti za titulu najboljeg strijelca Bundeslige, a imat će paklenu konkurenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi