Ibišević pomogao federalnom prvoligašu

Lijepa gesta bh. napadača

Ibišević pomogao federalnom prvoligašu

Osim fudbalskih kvaliteta, proslavljeni bh. napadač Vedad Ibišević je nebrojeno puta do sada pokazao i one ljudske.

Ibišević je, naime, odlučio slijediti put Ibričića, Šunjića, Sliškovića, Vršajevića, Dalića i brojnih drugih istaknutih vedeta te se uključiti u akciju koja proteklih dana traje u Jedinstvu iz Bihaća.

Naime, nekadašnji premijerligaš operativno djeluje na realizaciji ideje obnavljanja stadiona kako bi uskoro zasijao u novom ruhu. Tako je pokrenuta akcija kupovine stolica, a među posljednjima u istu se uključio i Vedad Ibišević koji je donirao sredstva za 40 stolica.

Svakako da je potez napadača Herthe veoma lijep gest koji će sigurno biti koristan za bihaćki tim.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi