Jedinstvo osvojilo turnir u Gradišci

Savladan i Rudar Prijedor

Jedinstvo osvojilo turnir u Gradišci

Nogometaši Jedinstva osvojili su danas u Gradišci turnir pod nazivom "Kozara 2018". 

Turnir je izabranicima Vlade Jagodića poslužio kao priprema pred novu sezonu u 1. ligi FBiH, a crveno-bijeli na kraju su osvojili i pehar savladavši u finalu Rudar Prijedor s minimalnih 1:0.

Jedini gol na utakmici viđen je u samom finišu, tačnije u 88. u minuti, a postigao ga je Dejan Vučić.

Također, vrijedi istaći kako je za najboljeg igrača turnira proglašen iskusni defanzivac Jedinstva Ekrem Hodžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na putu do finala Jedinstvo je, podsjećanja radi, savladalo Tekstilac identičnim rezultatom. Pored Jedinstva, Tekstilca i Rudar Prijedora, učešće na turniru još je uzela domaća ekipa Kozare.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi