Ibišević priznao kojem se igraču divi u Bundesligi

Neizmjerno ga respektuje

Ibišević priznao kojem se igraču divi u Bundesligi

Bh. fudbaler Vedad Ibišević za vikend se vraća u tim Herthe nakon što je odradio kaznu zbog crvenog kartona. 

Ibišević će u susretu protiv Werdera zauzeti mjesto u prvoj postavi i bit će najveća prijetnja po gol gostiju, a uoči utakmice izjavio je kako se jednom igraču tima iz Bremena posebno divi. 

"U timu Werdera posebno uvažavam Claudija Pizarra. Svi mi napadači u Bundesligi se divimo njemu jer je izuzetno što je on uspio da uradi u Njemačkoj", izjavio je napadač bh. reprezentacije i kapiten Herthe. 

Prošlosezonski duel između Herthe i Werdera je obilježio upravo Pizarro. Iako je berlinski klub vodio sa 3:1, Pizarro je sa dva gola donio Werderu bod. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nerado se sjećam te utakmice. Sada će biti drugačije. Mi smo danas zreliji i bolji nego u tom periodu, a promijenio se mnogo i tim Werdera", dodao je Ibišević na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi