5

Komentari (5)

BosnaZmaj
Oni ti ga puse vedadeeeeee
Bosanceros
Tesko bilo dati gol, samo poturi nogu i eto gola i moja nana dala bi takav gol, pa zar je to neko umjece ili majstorija.
Tarik
Go nije bilo teško dati, ali je vrlo teško bilo biti u ovoj situuaciji da bi se ovaj go postigao! Pred možda 50-tak hiljada ljudi, kao kapiten jedne ekipe u Bundesligi, e to je teško! Pa prema tome i go je dobar! Ako ne shvataš poentu, pročitaj nani pa neka ti objasni, jer iz tvog komentara je zaključiti da se ona bolje razumi u fudbal od tebe! Da sada ne ulazimo u dublju analizu, u petercu se ovako osloboditi čuvara i slično....
goofy
Novinari na sportsport su polupismeni a mozda i nepismeni..."goo vedo". Po ovome,Vedo, je nag, bez odjece...
karlhajncbrazzo
Samo neka se trese Vedade!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.