Ibiševiću 1.5, Salihoviću 2.5, a Džeki 5

Kicker ocijenio naše reprezentativce

Ibiševiću 1.5, Salihoviću 2.5, a Džeki 5

Adnan Beganović

Klubovi naših reprezentativaca, Hoffenheim i Wolfsburg, u 32. kolu Bundeslige ostvarili su polovičan učinak. Hoffenheim je na svom terenu "razbio" HSV, dok su Vukovi poraženi na gostovanju kod Freiburga.

Sejad Salihović i Vedad Ibišević u pobjedi Hoffenheima nad HSV-om pružili su sjajne partije. Ibišević je postigao dva pogotka, a Salihović jedan i za svoje predstave od Kickera su nagraženi s dobrim ocjenama. Ibišević je dobio ocjenu 1.5, a Salihović 2.5.

S druge strane Edin Džeko u porazu Wolfsburga od Freiburga odigrao je jednu od lošijih partija u sezoni. Naš reprezentativac dobio je slabu ocjenu 5 i uz golmana Benaglija koji je također dobio 5 to je najslabija ocjena na utakmici. Misimović nije igrao zbog povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.