Otkriveno šta su Ibrahimović i Lukaku rekli jedan drugom

Žestoke uvrede

Otkriveno šta su Ibrahimović i Lukaku rekli jedan drugom

E. Škorić

Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović su se ozbiljno pokoškali i verbalno izvrijeđali krajem prvog dijela derbija Inter - Milan.

U završnici prvih 45 minuta Lukaku i Ibrahimović su krenuli u obračun, izgovorene su neke teške riječi, bilo je raznih uvreda, a Tuttomercato je sada objavio šta su jedan drugom izrekli u lice.

"Idi i radi ona svoja voodoo sranja magarče", rekao je Ibrahimović Belgijancu.

"Je*em i tebe i tvoju ženu, nešto si rekao o mojoj majci?", uzvratio je Lukaku.

Obojica su dobili po žuti kartron, a u nastavku je Šveđanin isključen zbog faula nad Kolarovom nakon kojeg je dobio drugi žuti karton.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
I kaze neko uvreda majmun i jest majmun lukako nije ga ovaj uvrijedio
12 18
Zenicanin
Ovaj Ibrahimovix je smecar oholi. Mrsss
11 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi