Ibrahim Šehić objavom na Instagramu otkrio ime novog kluba?
Foto - EPA

Bh. golman postavio zanimljiv story

Ibrahim Šehić objavom na Instagramu otkrio ime novog kluba?

M. Šljivak

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić vjerovatno će ovog ljeta napustiti redove turskog drugoligaša Erzurumspora.

Šehić se u proteklim mjesecima povezivao s mnogim klubovovima. Najzvučnija imena su svakako Bešiktaš i Legija iz Varšava, ali za sada još uvijek nije poznato čiji će dres nositi naredne sezone.

Međutim, objava na Instagramu mogla bi otkriti dosta toga. Na svom profilu bh. reprezentativac je postavio story na kojem je ime njegovog nekadašnjeg kluba, azerbejdžanskog Qarabaga.

Da li je Šehić ponovo odlučio da potpiše ugovor sa velikanom iz Azerbejdžana ili je ova objava tek onako, saznat ćemo veoma brzo.

Podsjetimo, Šehić je dres Qarabaga nosio od 2013. do 2018. godine i pružao je zaista odlične partije, posebno u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti