Trener blokirao transfer Šehića

Ništa od selidbe u Istanbul

Trener blokirao transfer Šehića

Mediji u Turskoj posljednjih sedmica intenzivno špekulišu o budućnosti Ibrahima Šehića.

Golmanu reprezentacije BiH ističe ugovor sa tamošnjim Erzurumsporom i pod velikim je upitnikom hoće li ostati u klubu, ponajviše iz razloga što već sada ima nekoliko zanimljivih ponuda na stolu.

Kao potencijalna destinacija spominjao se i Bešiktaš čiji su čelnici već neko vrijeme u potrazi za novim golmanom, međutim čini se kako su male šanse da Šehić (31) na kraju sezone zaduži opremu ovog istanbulskog velikana.

Tamošnji mediji tvrde kako je 'veto' na transfer stavio trener Sergen Yalcin.

"U klubu nisu imali ništa protiv da dođe Šehić, no trener Yalcin je, nakon dodatne analize sa pomoćnicima, stopirao cijeli posao", tvrdi Ajansspor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehićevi predstavnici su, prema nezvaničnim informacijama, prilikom pregovora tražili da bh. golman u Bešiktašu na godišnjem nivou ima platu od 400.000 eura.

Osim Šehića u proteklom periodu Bešiktašu su još ponuđeni Joe Hart, Claudio Bravo...

Top Komentari

Fino alla Fine
Hahahaha, vi ste njega transverirali već godinama, Galata,Fener, Bešiktaš a on tamo gdje mu je i mjesto
2 8
Kasikara
Sljedeće sezone Šeha je na Grbavici.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi