Ibrahim Šehić završio transfer
Foto - EPA

Ostaje u Turskoj

Ibrahim Šehić završio transfer

M. Šljivak

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić (32) našao je novi klub.

On će u narednoj sezoni nositi dres ekipe Konyaspora, a turski mediji tvrde da je dogovor već postignut i da je Šehić nakon razgovora sa trenerom Bulentom Korkmazom pristao da dođe u klub.

Pored Šehića Korkmaz je 'završio' dolazak i napadača Gazientepa Muhammeta Demira, a pojačanja Konyaspora bi uskoro trebala postati i službena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bh. golman je prethodne dvije sezone branio za Erzurumspor sa kojim je ostvario plasman u elitu, a ugovor mu je istekao ovog ljeta.

Ipak, po svemu sudeći Šehić ostaje u Turskoj, a u Konyasporu će mu društvo praviti Marin Aničić, Amir Hadžiahmetović i Deni Milošević.

Top Komentari

Penderinos
Dok bega potpisuje za fener šeha ponovo u fenjeraše . Šeha mu ne može ni kopačke cistiti
8 4
JointUnion87
Bajevicu, majstore, vrati Begana na gol. Navijac sam Zelje, Manijak do groba, Seha je nase dijete, ali Beganu nije ni do bubrega.
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi