Ibrahimović bi rado na SP: Vrata su mi otvorena, ali moram zaslužiti poziv
Foto: EPA

Vraća li se u dres Švedske?

Ibrahimović bi rado na SP: Vrata su mi otvorena, ali moram zaslužiti poziv

Midhat Šljivak

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović rado bi se vratio u dres reprezentacije Švedske.

Iako je karijeru u nacionalnom timu okončao nakon Eura 2016. godine, Ibra je priznao da mu nedostaje nacionalni tim i da bi se rado vratio.

"Nedostaje mi reprezentacija. Šta bi rekao kad bi selektor zatražio da se vratim u tim za Svjetsko prvenstvo? Teško pitanje. Želio bih da mogu pružiti dobre utakmice. Ne želim da idem na Svjetsko prvenstvo samo zbog toga ko sam", rekao je Ibrahimović, te je dodao:

"Vrata u reprezentaciji nisu zatvorena, ali prvo moram početi sa igrama u klubu. Ipak, osjećam se živim kada počnu pričati o mom povratku u nacionalni tim", istakao je Ibrahumović.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Šveđani će na Mundijalu u Rusiji igraju u grupi F sa selekcijama Njemačke, Meksika i Južne Koreje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi