Ibrahimović: Eh da sam tada imao današnju inteligenciju

Zanimljiva izjava

Ibrahimović: Eh da sam tada imao današnju inteligenciju

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović vjeruje da je posljednjih godina dosta napredovao i da je postao raznovrstan igrač.

U bogatoj karijeri Ibrahimović je igrao za Ajax, Juve, Inter, Milan, Barcelonu i PSG, a danas nastupa za Manchester United. Mnogi su sumnjali u Šveđanina koji je s 35 godina stigao u Manchester, ali on je dosad postigao već 12 golova za Crvene vragove.

"Mislim da igram mnogo inteligentije sada, jer naravno dosta promijenite s godinama. Imate drugačiji stas, drugačiju kondiciju, snagu i ja sam postao jako raznovrstan igrač, ali volio bih da sam s 10 godina razmišljao kao danas, bio bih još fenomenalniji", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović ima 1+1 ugovor s  Unitedom, no Jose Mourinho pokušat će ga nagovoriti da ostane i duže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi