Ibrahimović se ponovo izvukao

Prošao nekažnjeno

Ibrahimović se ponovo izvukao

E. Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović, imao je na jučerašnjoj utakmici protiv Evertona žestok duel sa Seamusom Colemanom.

Ibrahimović je tokom utakmice na Goodisonu u glavu udario igrača Evertona, a engleski mediji danas su objavili da će biti žestoko kažnjen. Šveđanin je prošao bez ikakve opomene od strane sudije, a nakon meča izjavio je da uopšte nije imao nikakvu namjeru da udari protivničkog fudbalera.

Ipak, FA je danas pokrenula istragu povodom ovog starta, te je zaključeno da Ibrahimović neće biti naknadno kažnjen. Iz FA su poručili da je tako odlučeno jer je sudija vidio šta se desilo i sam je donio zaključak. Sudija je ovaj potez Zlatana stavio i u svoj izvještaj, te ga je okarakterisao kao običan duel.

Napadač Uniteda se i našalio nakon meča rekavši da bi onesvijestio Colemana da je imao namjeru da ga udari. Ovaj put Ibrahimović je zaista dobro prošao.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi