Ibrahimović izjavom naljutio navijače Italije

Vjeruje da Švedska može do pobjede

Ibrahimović izjavom naljutio navijače Italije

Endin Čaušević

Reprezentacija Švedske jučer je remizirala protiv Irske (1:1) u utakmici grupne faze Evropskog prvenstva.

Šveđani su uz dosta muke stigli do jednog osvojenog boda nakon što su Irci prvi stigli do prednost. U istoj grupi Italijani su savladali Belgiju sa 2:0. Kapiten reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović izjavio je da vjeruje da njegova selekcija može savladati Italiju.

"Remi protiv Irske uopšte nije loš rezultat, najvažnije je da smo izbjegli poraz. Vjerujem da možemo savladati Italiju, ali moramo popraviti našu igru", rekao je Ibrahimović.

Ukoliko Šveđani dođu do pobjede nad Italijom situacija u ovoj grupi će se dodatno zakomplikovati. Naravno, u slučaju da Italijani upišu drugu pobjedu osigurat će mjesto u drugom krugu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi