Ibrahimović je odlučio gdje će poslije PSG-a
FOTO: EPA

Otkrio menadžer Raiola

Ibrahimović je odlučio gdje će poslije PSG-a

Zlatan Ibrahimović će definitivno na kraju sezone napustiti Paris Saint-Germain. 

Švedski reprezentativac se našalio da će ostati na Parku prinčeva samo ukoliko njegovu statuu postave umjesto Eiffelovog tornja, a nije tajna da od strane velikih evropskih klubova vlada veliki interes za njegovim uslugama. 

Navodno ga je već kontaktirao velikan Manchester United u kojem bi mogao sarađivati sa Joseom Mourinhom koji je na pragu preuzimanja kluba, ali njegov zastupnik Mino Raiola je bio tajnovit u razgovoru za inostrane medije.

"Znamo šta želimo, ali nećemo ništa otkriti do ljeta i kraja sezone. No mi smo posve sigurni kako želimo da se nastavi njegova karijera. Znam šta je odlučio, ali on ne želi da vi znate. Još...", kazao je Mino Raiola. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Među klubovima koji su zainteresovani za Ibrahimovića još se spominju West Ham United, Arsenal, Chelsea...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti