Ibrahimović: Karijeru možda nastavim u Kataru
Foto:EPA

Ibrahimović napušta PSG

Ibrahimović: Karijeru možda nastavim u Kataru

S. Bošković

Napadač Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović karijeru bi mogao nastaviti u Kataru. 

Sjajnom fudbaleru ugovor s aktuelnim prvacima Francuske ističe u junu 2016. godine, te će on tad postati slobodan igrač i moći će izabrati u kojem klubu želi nastaviti karijeru. 

Popularni Ibra povezivao se s odlaskom u englesku Premier ligu, te u MLS, a on kaže da je otvoren i za odlazak u Katar. 

"Ovo je nova situacija za mene. Imam ugovor koji ističe i mogu ići gdje god želim. Trenutačno sam fokusiran na PSG, te nisam razmišljao o budućem klupu", rekao je Ibrahimović, te je još dodao: 

"Imam dobre odnose s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i s ljudima iz Katara. Za sad mogu samo reći da je odlazak u Katar jedna od opcija", zaključio je sjajni napadač. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zlatan Ibrahimović nedavno je postao i najbolji strijelac pariškog tima u historiju, a pored PSG-a nastupao je još i za: Malme, Ajax, Barcelonu, Milan, Juventus i Inter. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.