Ibrahimović u svom stilu: Ne treba mi Liga šampiona

Šveđanin je već zadovoljan svojom karijerom

Ibrahimović u svom stilu: Ne treba mi Liga šampiona

Švedski napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović poručuje da mu nije potrebno da osvoji Ligu šampiona, jer je već zadovoljan svojom karijerom.

Ibrahimović je igrao u brojnim evropskim velikanima, ali nikada nije uspio osvojiti najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Ipak, on poručuje da neće biti mnogo razočaran i ako se to ne desi.

"Jedan od mojih ciljeva je svakako osvajanje Lige šampiona. Ipak, neću biti mnogo razočaran ako se to ne desi jer sam već prilično zadovoljan karijerom", rekao je Ibrahimović i dodao:

"Igrao sam sa mnogo igrača koji su osvajali Ligu prvaka, ali i mnogo drugih velikih trofeja. Također, i sam sam osvajao mnogo trofeja i na to sam veoma ponosan".

Ibrahimović je komentarisao i ekipu Chelseaja protiv koje će PSG igrati u osmini finala Lige šampiona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mi nismo favoriti protiv Chelseaja jer smo na istom nivou kao i posljednje dvije godine. Bit će to dvije veoma teške utakmice, ali radujem im se", rekao je Šveđanin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.