Ibrahimović: Mogu igrati sa Ronaldinhom

Ibrahimović: Mogu igrati sa Ronaldinhom

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je kako na terenu nema problema kada sa njim u ekipi igra Brazilac Ronaldinho.

Ibrahimović je ponovo zablistao od kako je došao u Milan, čiji trener Massimiliano Allegri više forsira Robinha kao njegovog partnera u napadu.

"Ronaldinho je istinski šampion i ja sam sretan što je postigao gol protiv Auxerrea, koji je i za cijelu ekipu bio veoma važan. Nemam ama baš nikakvih problema kada on igra samnom u napadu, ali je ipak konačna odluka o tome ko će igrati na treneru Allegriju", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.