Ibrahimović: Mourinha volim, ali rekao mi je da ima jedan problem sa mnom

Zvijezda Galaxyja

Ibrahimović: Mourinha volim, ali rekao mi je da ima jedan problem sa mnom

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović veoma brzo je postao jedna od prvih zvijezda Los Angelsea. Nekadašnji napadač Manchester Uniteda se, nekoliko dana nakon dolaska u novi tim, osvrnuo na saradnju sa Joseom Mourinhom.

Ibrahimović je u Manchester Unitedu proveo nešto više od godinu i pol, a Jose Mourinho mu je dao zeleno svjetlo da može napustiti klub prije isteka ugovora. On je to i učinio te je prešao u Los Angeles Galaxy za koji je već u prvom meču postigao dva fenomenalna gola.

U razgovoru za ESPN, jedan od najboljih napadača svog vremena osvrnuo se na Josea Mourinha za kojeg kaže da ga mnogo voli, ali da mu je Portugalac rekao da ima jedan problem s njim.

"Volim Mourinha. On je Posebni. Voli da pobjeđuje. Gdje god je otišao, osvojio je nešto. Učinio mi je da se osjećam komotno, ali dao mi je i dosta odgovornosti. Rekao mi je da je jedini problem sa mnom imao kad me je trebao odmarati", poručio je Ibrahimović i osvrnuo se na aktuelnu sezonu Crvenih đavola.

"Dobro im ide. Imaju još jedan trofej za koji igraju, a to je FA Cup. Nadam se da ga mogu osvojiti. Prošle godine smo imali dosta uspjeha jer smo osvojili tri trofeja. To nije bilo lako jer smo imali dosta novih igrača i novog trenera. Kada ste veliki klub kao United, morate pobjeđivati, jer ako ne pobjeđujete, onda ne pripadate vrhu", poručio je Zlatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi