Ibrahimović: PSG može osvojiti Ligu prvaka

Švedski napadač optimističan

Ibrahimović: PSG može osvojiti Ligu prvaka

Dugo vremena se pričalo tome gdje će Zlatan Ibrahimović igrati ove sezone, spominjalo se dosta klubova koji su javno potvrđivali interes, ali još uvijek je u PSG-u.

Švedski napadač nema namjeru napustiti redove PSG-a i želja mu je osvojiti Ligu prvaka sa aktuelnim šampionom Francuske. Posao neće biti lagan, ali vjeruje da to može napraviti ove sezone.

"Moja želja je da budemo bolji nego prošle sezone. Klub raste i mislim da nas očekuje fantastična sezona. Sve smo snažniji i bolji, a klupske ambicije su da osvojimo što je više moguće trofeja. Nedostaje nam još samo jedan, onaj Lige prvaka i nadam se da tu možemo puno bolje nego prošlih sezona", izjavio je Ibrahimović. 

Ibrahimović smatra da njegov tim uz malo sreće može osvojiti Ligu prvaka. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U Ligi prvaka odlučuju detalji i uz malo sreće i pravu formu u pravom trenutku, možemo je osvojiti. Imamo ekipu s kojom možemo otići do kraja, nije lako, ali bit ćemo u toj borbi. Sigurno je da će se svi morati pomučiti protiv nas."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.