Opet je bilo bosanskog jezika: Pogledajte kao je Ibra reagovao na prvi gol Krunića u dresu Milana

Bh. reprezentativac zabio glavom

Opet je bilo bosanskog jezika: Pogledajte kao je Ibra reagovao na prvi gol Krunića u dresu Milana

Admin Čaušević

Scena na kojoj se Zlatan Ibrahimović obraća Radetu Kruniću na bosanskom jeziku nakon pobjede u milanskom derbiju privukla je veliku pažnju bh. javnosti posljednjih dana.

Rossoneri su riješili gradski okršaj u svoju korist. Ibrahimović je zabio dva gola, Krunić je ušao u drugom poluvremenu, a imao je i priliku da zatrese mrežu Intera.

Nakon utakmice Ibra je govorio bh. reprezentativcu kako je trebao da padne u jednoj situaciji, a Krunić mu je kazao da će poslije o tome pričati.

Nekoliko dana kasnije Milan gostuje Celticu, a svoj prvijenac u dresu Rossonera Krunić je zabio u 14. minuti meča kada je pogodio glavom.

Ibrahimovuć je bilo drago zbog pogotka, čim je lopta prešla gol liniju slavodobitno je digao ruku u zrak te je bio među prvim igračima koji su prišli Kruniću.

Zajedno sa Theom Hernadezom je dotrčao do veznjak te ga na kratko zagrlio i čestitao mu na prvom golu u dresu Milana.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Krunić se tom prilikom okrenuo prema Ibri i na bosankom jeziku rekao: "Tako je".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ja sam po definiciji Bošnjak. Ali nemoj da se lažemo. Bosanski jezik se većinom sastoji od sprsko - hrvatskog. Zato je trebalo pisati čestitao mu na srpsko hrvatskom sa bosanskim dijalektikom haha
9 67
Opijum
Srbin i ovaj
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi