Ibrahimović: Rođen sam star, umrijet ću mlad
Foto: EPA

Nastavlja zabavljati javnost

Ibrahimović: Rođen sam star, umrijet ću mlad

Sjajni napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović dao je još jednu izjavu za pamćenje.

Ibra je u ovoj sezoni u 42 odigrane utakmice postigao 39 golova, što mu je najbolji prosjek u karijeri. Ovim brojkama pokazao je da mu ne predstavlja problem to što ima već 34 godine, a o tome je imao i nešto reći u obraćanju medijima.

"Nikad se nisam osjećao bolje. Sada osjećam da sam bolji nego ikada. Rođen sam star, a umrijet ću mlad. Mislim da je sve u glavi, mlad si i svjež koliko se osjećaš, a ja sam to dokazao. Ove godine sam odlučio da budem mlad, a to odlučuje glava", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je u svojoj karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti, osim Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Svake godine smo išli dalje. Ove sezone imamo bolji tim nego prošle, iskusniji smo i nadam se da možemo osvojiti Ligu prvaka. Igram za trofeje i učinit ću sve što je u mojoj moći da dođemo do najvrednijeg", zaključio je Zlatan Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi