Ibrahimović sve bliže Old Traffordu

Englezi vjeruju da Zlatan stiže u United

Ibrahimović sve bliže Old Traffordu

Endin Čaušević

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović na kraju ove sezone napustit će ekipu prvaka Francuske.

Ibrahimoviću na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om, te će najvjerovatnije napustiti ovaj klub. On je prije nekoliko dana izjavio da će u PSG-u ostati samo u slučaju da Francuzi zamijene Eiffelov toranj sa njegovom statuom.

Prema pisanju engleskih medija Ibrahimović je sve bliže Manchester Unitedu u koji bi trebao stići na kraju ove sezone. Navodno, pored Uniteda za Zlatana je zainteresovan i Chelsea, ali je Šveđanin odlučio da karijeru nastavi na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, treba dodati da Ibrahimović nije htio govoriti o potencijalnim klubovima s kojima je u kontaktu, ali je jasno dao do znanja da mu je želja da se okuša u engleskoj Premier ligi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi