Ibrahimovića mnogi vide u Boci, šta on kaže?

Uskoro mu ističe ugovor s LA Galaxyjem

Ibrahimovića mnogi vide u Boci, šta on kaže?

Zlatan Ibrahimović, bez dvojbe, jedan je od najboljih evropskih fudbalera u posljednjih 20-ak godina.

Šveđanin je ostavio trag u svim klubovima za koje je igrao, a iako je danas već u poznim igračkim godinama, partije koje pruža u Los Angeles Galaxyja pokazuju da još nije za staro gvožđe.

S obzirom da mu ugovor s američkim timom ističe krajem decembra, mediji sve više špekulišu o njegovoj budućnosti i kao jednu od opcija za nastavak karijere pominju Bocu Juniors.

Da bi se taj posao mogao realizovati potvrdio je i predsjednik ovog kultnog kluba Jorge Andro, a šta o svemu misli Ibrahimović saznalo se uoči meča play-offa koji će sa svojim timom u nedjelju odigrati protiv Minnesota Uniteda.

"Trenutno nemam neke ideje, maksimalno sam fokusiran na La Galaxy. Nije sada baš pravi momenat da se govori o tome. Vidjet ćemo", kazao je novinarima Ibrahimović, pa u svom stilu dobacio:

"Ako ostanem, i dalje ćete imati da pišete o nečemu."

Interesovanje za Ibrahimovićeve usluge pokazalo je još nekoliko klubova, prije svih Inter, koji traži novog napadača nakon što je postalo jasno da će Sanchez pauzirati nekoliko mjeseci zbog povrede.

Top Komentari

Rajvosa2019
Nek nastavi karijeru u porno industriji, da vidimo imali cvrstu bosansku cunu ili labavu svedsku - nek trese mreze americkim rospijama
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi