Ibrahimoviću fali Manchester
(Foto: Prinscreen)

Mjesec dana u LA, već se "žali"

Ibrahimoviću fali Manchester

Zlatan Ibrahimović otkrio je da mu nedostaje Manchester United nešto više od mjesec dana nakon što je napustio klub.

United je odlučio raskinuti ugovor s Ibrahimovićem krajem marta kako bi dopustio veteranu da se pridruži MLS divu LA Galaxyu.

Švedski 36-godišnjak je odigrao fantastičan debi za Galaxy, ali se poslije uklopio u sivilo ekipe koja je naredala tri vezana poraza.

United je u utorak navečer organizirao svečanost povodom kraja sezone na kojoj su dodijeljene klupske nagrade, a Ibrahimović je putem unaprijed snimljenog videozapisa otkrio da mu nedostaje klub.

 "Vidim da dobro radite. Plasirali ste se u finale FA Cupa, što mi jako sviđa čak i ako nisam više tamo", izjavio je Ibrahimović u svojoj osobnoj poruci.

"Ovdje je sve dobro. Svakodnevno uživam u suncu. Želim reći svim mavijačima: 'Nedostajete mi, nedostaje mi igrati na Old Traffordu i vidjeti sve te crvene dresove'. Imam sjajne uspomene. Želim zahvaliti svima na podršci, adrenalinu i energiji koju ste mi dali. Želim se zahvaliti i svojim kolegama, suigračima. Bili ste fantastični i olakšali ste mi boravak tu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jose Mourinho, također mi nedostaješ. Znaš što trebaš učiniti da pobijediš. Tu nema nikakve tajne", rekao je na koncu.

Ibrahimović je odigrao tek sedam utakmica za United u svim natjecanjima ove sezone. Bivši švedski reprezentativac je od dolaska u LA zabio tri gola u pet nastupa, između ostaloga izvojevao je senzacionalnu pobjedu u derbiju Los Angelesu na debitantskom nastupu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi